Agnesi

De smaak van de eerste te zijn
Een verhaal over de Italiaanse passie
Het was 1824 toen Paolo Battista Agnesi "in de buurt van de brug" een molen kocht die de eerste stap zou worden van een geweldige reis die 200 jaar duurde.
De constante zoektocht naar excellentie duwde Agnesi om een vloot zeilschepen te bewapenen om de beste durumtarwe ter wereld te vinden.
Dus het was dat onze zeilschepen in de 19e eeuw de Tagan Rog uit Oekraïne meldden, en dat we in de jaren 80 de Kronos -tarwe uit Arizona kwamen kiezen, altijd in constante zoektocht naar excellentie.
De constante zoektocht naar excellentie duwde Agnesi om een vloot zeilschepen te bewapenen om de beste durumtarwe ter wereld te vinden.
Dus het was dat onze zeilschepen in de 19e eeuw de Tagan Rog uit Oekraïne meldden, en dat we in de jaren 80 de Kronos -tarwe uit Arizona kwamen kiezen, altijd in constante zoektocht naar excellentie.
Dezelfde uitmuntendheid die ons vandaag ertoe brengt om onze 100% Italiaanse tarwe te kiezen als een gecontroleerde supply chain
Bron: https://agnesi.it/la-nostra-storia/
Je kijkt naar 1-2 van 2 producten
Recent bekeken
Agromonte
O VENITE IN SICILIA.